Žebra očistěte a vložte je do 5 litrů studené vody se solí a cukrem, odložte do lednice na 24 hodin.
Potom vyjměte ze slaného nálevu a opláchněte.
Do 4 litrů horké vody přidejte Masovou omáčku, rozmíchejte a povařte.
Do hluboké formy G/N vložte žebra a zalijte připravenou omáčkou, přikryjte a vložte do trouby rozehřáté na 140-150 °C a pečte do měkka. Potom vyjměte žebra z omáčky.
Glazura
Všechny složky glazury promíchejte.
Žebra grilujte a občas je obracejte a potírejte glazurou.
Servírování
Podávejte s bramborovou kaší, salátem Coleslaw a BBQ omáčkou.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.